Programme TV de Play4 du Sunday 4 May

Matin

Midi

Soir

De Ambachter L'artisan - Ep. 5 - Le luthier - Dans la rubrique 'L'artisan', nous vous emmenons visiter l'atelier d'un artisan ou d'une artisane. Dans cet épisode musical nous pouvons regarder à l'interieur du studio de luthier Youri.
Hallo Roger Dans son émission éponyme, Roger montre comment effectuer un travail, mais souvent, les téléspectateurs ont des questions ou souhaitent effectuer de plus petits travaux et ne savent pas comment s'y prendre. Dans Salut Roger, Roger vient en aide à ces téléspectateurs et répond à leurs questions de manière claire et exhaustive
Hallo Roger Dans son émission éponyme, Roger montre comment effectuer un travail, mais souvent, les téléspectateurs ont des questions ou souhaitent effectuer de plus petits travaux et ne savent pas comment s'y prendre. Dans Salut Roger, Roger vient en aide à ces téléspectateurs et répond à leurs questions de manière claire et exhaustive
Het Appartement Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
Het Appartement Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
Op de Rooster Chef Johan Segers stookt de barbecue warm voor tal van lekkere én verrassende gerechtjes. Hij krijgt elke keer hulp van een andere Bekende Vlaming met een food-passie. Zo bakt Johan het bruin met Els Pynoo, Sam De Bruyn en Tom Waes. Terwijl ze samen achter de barbecue staan, babbelen ze over hun leven en werk. Maar daarnaast verklapt Johan ook allerhande tips en tricks over barbecueën. Tom Waes
Piet Patron Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt.
De wereld op je bord De Griekse keuken kent ook zijn klassiekers en dan liefst met veel heerlijke Griekse olijfolie. Maar chef Terry schotelt Hanne vandaag een lightversie van moussaka voor in De wereld op je bord. Geen schotel badend in de olijfolie, maar lekker licht op z?n Grieks. Uiteraard met een goed glas Retsina.
Meesterlijke Klassiekers Peter Goossens toont hoe je klassieke gerechten het best op tafel tovert: van stoofvlees tot waterzooi en van kaaskroketten tot vol-au-vent. Bovendien geeft Peter culinaire tips en verklapt hij allerhande keukengeheimpjes. Steak Tartaar
Peppe's Toscane Stefano vertegenwoordigt de 8ste generatie in de slagerij Falorni gelegen in het rustieke Greve in Chianti. Hij maakt volgens oude receptuur de beste salami van het Toscaanse varkensras cinta senese. Ideaal als antipasti. En dat is duidelijk ook spek naar de bek van onze chef Peppe. Hij trekt naar de weide en zet zich tussen de varkens die duidelijk ook genieten van la dolce vita in Toscane.
Sportfood Oliver Naesen is profwielrenner. Hij weet wat hij moet eten, maar zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus. Michaël en Stephanie steken het daarom in een sportief jasje.