Programme TV de Play4 du Sunday 23 February

Matin

Midi

Soir

De Dagschotel Konijnenlevertjes zijn een echte delicatesse. Chef Dominique maakt ze vandaag klaar bij zijn gevulde aardappel met prei. Met zijn perfect gebakken levertjes zorgt hij voor een dagschotel om u tegen te zeggen.
De wereld op je bord In Noorwegen staat er vaak vis op het menu en vandaag is dat niet anders in De wereld op je bord. Chef Enis fileert en bereidt vandaag een "visje" waarvan Hanne grote ogen trekt. Op ons bord voor vandaag: skrei op traditionele wijze. Dat wil zeggen: met viseitjes en vislever. De zogenaamde winterkabeljauw is enkel beperkt verkrijgbaar van januari tot april.
Desserts Centraal product vandaag is het ei. Roger maakt vandaag een klassieker die menige zoete harten sneller zal doen slaan: crème brûlé. Maar hij doet er nog een compote van rode vruchten bij én een meringue italienne. Een aanslag op je lijn maar een zegen voor je smaakpapillen!
Panklaar Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.