Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten nl. coquilles! Zoals als elke keer gaat hij ook nu een stapje verder en schotelt hij wederom een verrassend gerecht voor.
Vlaanderen Kookt
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar gerechten die speciaal zijn voor gezinnen en gaat langs bij gewone Vlamingen. Samen met hen bereidt hij hun favoriete recept varkensstoofvlees met peperkoek en ontfutselt het verhaal dat erachter schuilgaat.
De wereld op je bord
In Noorwegen staat er vaak vis op het menu en vandaag is dat niet anders in De wereld op je bord. Chef Enis fileert en bereidt vandaag een "visje" waarvan Hanne grote ogen trekt. Op ons bord voor vandaag: skrei op traditionele wijze. Dat wil zeggen: met viseitjes en vislever. De zogenaamde winterkabeljauw is enkel beperkt verkrijgbaar van januari tot april.
Hallo Roger
Salut Roger - Ep. 11 - Encastrement de poutre - Chaque maison a une poutre portante, mais dans la plupart des intérieurs, elle est cachée. Vous pouvez facilement recouvrir une poutre en béton avec le reste du mur, mais comment le faire avec un profilé métallique en I? Vous pouvez le voir dans ce Salut Roger.
Zo Doe Je Het
Doe het zelf programma met een stap voor stap plan en advies en tips voor allerlei klussen in en om het huis.
Zo Doe Je Het
Doe het zelf programma met een stap voor stap plan en advies en tips voor allerlei klussen in en om het huis.
Zo Doe Je Het
Doe het zelf programma met een stap voor stap plan en advies en tips voor allerlei klussen in en om het huis.