Programme TV de NPO 2 du Sunday 10 November

Matin

Midi

Soir

Petrus in het land Hoewel de oude hervormde kerk in Yerseke zonder dominee zit, zetten de gemeenteleden zich in voor de kerk. Christian Vogelaar organiseert een klusochtend om de kerk er piekfijn uit te laten zien.
De verwondering Schrijver Bart Moeyaert werd als jongste in een gezin met zeven broers als een vlieg op de muur. Dat maakte dat hij anders kijkt. Het zorgde voor weinig gesproken, maar veel geschreven woorden.
Ik mis je Henk zit nog zwaar onder de medicatie van een operatie als zijn kleinzoon Gyan overlijdt. Het geeft Henk troost als Arina vertelt over hun kleinzoon, die ze veel te vroeg moesten missen.
Bid, bedank, bewonder Jurjen is op bezoek bij KenHem in Ede, een "kerk" die volledig in de wijk verankerd is. Charlotte van Voskuilen kwam door KenHem tot geloof en is speciaal naar deze wijk verhuisd.
Geloofsgesprek Miranda Vroon-van Vugt werkt als geestelijk verzorgster in een traumaziekenhuis. Daar geeft zij woorden aan mensen in kwetsbare situaties.
Eucharistieviering Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Petruskerk te Roelofarendsveen. Celebrant: pastoor Jack Glas.
Nederland zingt op zondag Ook al doe je het uit liefde, het is niet altijd makkelijk om iets voor de ander te doen. Spreker Albert Jan Treur legt in zijn overdenking uit hoe je er toch veel voor terugkrijgt.
EO Metterdaad EO Metterdaad helpt mensen in armoede of onrechtvaardige omstandigheden te overleven en hun leven weer op te bouwen. Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
EO Metterdaad De 10-jarige Kausar werd gezond geboren, maar raakte gehandicapt door een verkeerde antibioticabehandeling. Moeder Damegul en vader Aybek reizen voor de juiste zorg met haar naar dokter Gulvira.
De Verandering Janny Schasfoort raakt zwanger nadat ze op een nacht door drie mannen is verkracht. Haar omgeving dringt aan op een abortus, want hoe kun je ooit van een kind van je verkrachter houden? Wat kiest Janny?
Adieu God? Journalist en presentator Mieke van der Weij noemt zichzelf liever geen agnost of atheïst, maar ze beschrijft zichzelf als iemand die gereformeerd is opgevoed.